Hoogwerker huren

Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen ervoor om een hoogwerker te huren in plaats van er één te kopen. En dat is niet voor niets, want niet iedereen heeft de ruimte om een hoogwerker op te slaan én het geld om een hoogwerker voor dat kleine aantal werkzaamheden te kopen. Maar ook wanneer u een hoogwerker bij uw dagelijkse werkzaamheden nodig heeft, kan een hoogwerker huren interessant zijn.

Ga in zee met een specialist in de verhuur van hoogwerkers, zoals Heftrucktotaal BV.

Verhuur hoogwerkers – de voordelen

Een aantal voordelen wanneer u kiest voor het huren van uw hoogwerker: u bespaart de kosten van een grote investering en op het onderhoud van de hoogwerker. Ook kunt u door middel van het huren van een hoogwerker een eventuele uitval opvangen. En daarnaast beschikt u met de verhuur van hoogwerkers altijd over de nieuwste machines die beschikken over de meest moderne technieken.

Hoogwerker huren? Gebruik onze vervoersservice

Bent u zelf niet in de gelegenheid om de hoogwerker die u bij ons wilt huren, op te komen halen? Geen probleem, bij verhuur van hoogwerkers vanaf twee dagen wordt deze gratis door ons gebracht en gehaald, binnen een straal van 25 km van ons bedrijf in het Gelderse Andelst. Heeft u de hoogwerker maar één dag nodig? Dan vragen wij hiervoor een vergoeding van € 0,50 per kilometer.

Wilt u meer weten over de voorwaarden voor het huren van een hoogwerker? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.