Tarieven

Heftruck reparatie Onderhoud en keuren

Voor het onderhoud, reparatie en/of  keuren ontvangt u desgewenst aangegeven vooraf een onderdelenprijs en een geschat aantal arbeidsuren tarief. Tevens kunt u ook een onderhoudscontract afsluiten voor uw heftruck, tarieven hangen af van lpg, diesel of elektrische aandrijving en tonnage en inzet uw heftruck. Wij kunnen op locatie repareren of uw heftruck ophalen en een ruilheftruck brengen vanaf € 35,- per dag excl. btw en uw heftruck op ons bedrijf repareren, dit hangt af van de ernst en soort reparatie en het benodigde gereedschap en/of tijd. Voor het ophalen van uw heftruck en retour brengen met de vrachtwagen voor reparatie rekenen wij alleen de reistijd a € 85,00 excl. btw per uur, gerekend vanaf ons bedrijf tot ons bedrijf retour en € 1,-- excl. btw per gereden km. retour. Verder rekenen wij bij storingen geen voorrijkosten maar de reistijd gerekend vanaf ons bedrijf tot ons bedrijf retour en voor deze km’s € 1,- per/km, wanneer de  monteur direct ( dus niet op afspraak ) met de service bus moet komen, dan wordt de tijd gerekend vanaf waar hij aan het werk is, tot hij weer terug is, ook a € 85,00 p/uur + € 1,- per km retour excl. Btw ( indien mogelijk ). Wanneer het vanwege de werkzaamheden noodzakelijk is om met 2 man te komen dan worden er ook 2 man berekend. Een heftruck keuring kost € 85,- incl. smeerbeurt en excl. arbeidskosten en eventuele voorrijkosten.

Verhuur

Wij verhuren diverse heftrucks met of zonder man, ook hoogwerkers bieden wij in de verhuur aan. Mail voor onze tarieven, vermeld daarbij wat u wilt huren, hoe lang en waar de machine naartoe gebracht moet worden.

Transport

Voor het vervoeren van goederen rekenen wij € 90,- per/uur uit en thuis, hier zitten alle kosten in voor Nederland. Voor Duitsland en België rekenen wij een tol-maud toeslag afhankelijk van het aantal km. Uit en thuis wil zeggen dat er gerekend wordt vanaf ons bedrijf naar de plaats van ophalen, dan naar de plaats van afleveren en dan naar ons bedrijf terug en dit dan in tijd. Er kan ook vooraf een vaste prijs afgesproken worden in overleg. Wanneer een ritprijs lager uitvalt dan € 200,– excl btw brengen wij € 200,– excl btw in rekening, aangezien het anders niet rendabel is uw rit in te plannen.

Hoogteservice

U betaalt voor de hoogwerker met man € 110,- per uur uit- en thuis + € 1,-- p / km. retour van ons bedrijf naar de locatie en terug naar ons bedrijf. Kortom ook weer gerekend vanaf ons bedrijf tot aan ons bedrijf retour.

Inhuren

Voor dienstverlening op locatie met onze service auto rekenen wij € 85,00 per uur gerekend vanaf start wegrijden ons bedrijf tot aan terugkomst ons bedrijf + € 1,-- p / km retour van ons bedrijf naar de locatie en terug naar ons bedrijf. Voor werkbegeleiding met de vrachtauto wordt € 90,- per uur berekend vanaf start wegrijden ons bedrijf tot aan terugkomst ons bedrijf.

Inkoop van heftruck, machines en diversen

Machine inkoop, heftruck inkoop, hoogwerker inkoop. Mocht u wat aan te bieden of in te ruilen hebben mail ons dan de volgende gegevens: Het product (wat is het), het bouwjaar, het merk, het type, uren, eventuele mankementen, extra informatie, uw prijs en het liefst een paar foto’s. De heftrucks en machines die wij in de verkoop hebben, staan op onze aanbod pagina.

Zwaar intern transport

Voor intern zwaar transport met onze 1,5 / 2,5 / 3 tons heftruck rekenen wij € 85,- per uur en de voorrijkosten a € 1,- per gereden kilometer retour. Met onze 8 tons heftruck rekenen wij € 100,– per uur incl reistijd en laad en los tijd vanaf ons bedrijf tot aan ons bedrijf retour en de eventuele km vergoeding van de vrachtwagen a € 1,-- cent per gereden km retour. We hebben eventueel ook nog zwaardere machines. Prijzen hiervan op aanvraag.

Opleidingen

De opleidingen en cursussen worden op meerdere datums gehouden. Bel of mail welke opleiding of cursus op welke datum gehouden wordt. Tarieven variëren per opleiding of cursus, mail voor de prijzen. Groepen krijgen korting. Zie voor de beschikbare opleidingen en cursussen onze opleidingen pagina.

tarieven1

De voordelen van Heftrucktotaal BV: