Over ons

Heftrucktotaal BV is opgericht in 2007 en inmiddels uitgegroeid tot een specialist op het gebied van in- en verkoop van diverse machines (heftrucks, hoogwerkers, aggregaten, etc.). Daarnaast verzorgt Heftrucktotaal BV de jaarlijkse verplichte keuringen en het onderhoud van uw kostbare machinepark. Sinds 2014 gevestigd in onze nieuwe grote bedrijfshal op industrieterrein De Schalm in het Gelderse Andelst. 

Eigenaar Jeroen Klein Holte (Gediplomeerd makelaar-taxateur NVM) adviseert en begeleidt ook ondernemers en particulieren bij bijzondere transporten en opdrachten. Heftrucktotaal heeft de beschikking over een vrachtwagen met 17,5 ton meter kraan met radiografische bediening. Deze vrachtauto beschikt bovendien over een 10 tons laadklep en hydraulische lier.

Daarnaast een Iveco BE auto/trailer waarmee tot maximaal 6,5 ton kan worden vervoerd en met een laadvloer van 30cm kunnen we t/m 3,70 meter hoogte vervoeren. Erg geschikt voor lastige transportklussen met een beperkte manoeuvreerruimte zoals bijvoorbeeld in binnensteden. Met onze service-jeep kunnen we bovendien tot 3500 kg trekken van bijv. aanhangerhoogwerkers etc. Voor het lossen van zeer zware machines hebben wij een speciale 6-tons heftruck beschikbaar.

Voor bedrijven met intern transport verzorgen wij het volledige traject van aankoop (verhuur), onderhoud, inspecties en de daarbij behorende gecertificeerde (heftruck) opleidingen.

Jeroen Klein-Holte is sinds 2011 gediplomeerd keurmeester -heftrucks en intern transport materieel, landbouw-, tuinbouw- en parkmachines en hoogwerkers.

Heftrucktotaal BV is aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie.

Betrouwbaarheid, service en veiligheid staan hoog in ons vaandel.